Acțiune de prevenire a sustragerilor de arbori

De IJJ Braila 11 Decembrie 2015, 11:42 Fapt divers

Miercuri, 09 decembrie a.c., începând cu ora 10.00, efective din cadrul Detaşamentului 3 Oprişeneşti au executat o acţiune de prevenire şi combatere a sustragerilor de material lemnos, în zona localităţilor Tufeşti, Stăncuţa şi Spiru Haret, din judeţul Brăila.

Pe timpul acţiunii, jandarmii brăileni au depistat în flagrant, pe câmpurile din zona localităţii Stăncuţa, judeţul Brăila, cinci bărbaţi care transportau material lemnos din specia salcie şi plop, fără a deţine documente legale care să ateste provenienţa acestuia.

Pentru a creşte operativitatea acţiunii, jandarmii s-au organizat în patru echipaje mobile care au acţionat pe zone diferite în proximitatea localităţilor amintite.

Persoanele depistate în astfel de condiţii sunt: Dănuţ P. de 26 ani, Nicolae P. de 52 ani, Nelu B. de 31 ani, Bogdanel C. de 23 ani şi Vasile T. de 42 ani, toţi domiciliaţi în judeţul Brăila. Aceştia transportau separat materialul lemnos, folosindu-se în acest sens de atelaje hipo, iar din verificările făcute jandarmii au constatat că acesta a fost sustras din pădurea apărţinând Ocolului Silvic Lacu Sărat, din judeţul Brăila, aflată pe malul stâng al Fluviului Dunărea.

Materialul lemnos, în cantitate de aproximativ 5 m.c., a fost ridicat în vederea continuării verificărilor, iar celor cinci persoane le-au fost întocmite actele de sesizare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

Compartiment Informare, Relaţii Publice şi cu Publicul

 

Autor IJJ Braila 11 Decembrie 2015, 11:42 Fapt divers
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii