Campionatul de minifotbal al IPJ Braila - clasament

De IPJ Braila 24 Martie 2015, 15:25 Fapt divers

campionat minifotbal politistiVineri, 20 martie 2015, la sala de sport a Liceului cu Program Sportiv din municipiu, s-au desfăşurat finalele Campionatului de minifotbal, organizat de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Brăila, cu prilejul sărbătoririi, ca în fiecare an, în ziua de 25 martie, a Zilei Poliţiei Române.

Competiţia s-a desfăşurat în perioada 23 februarie - 20 martie a.c. şi au participat 16 echipe, formate din peste 230 de poliţişti de la diferite structuri ale Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

La ora 14:00, a început finala mică, disputându-şi trofeul pentru locul al III-lea, echipa Biroului de Investigaţii Criminale şi echipa Poliţiei Rurale, judiciariştii fiind câştigătorii.

La ora 15:30, în marea finală, echipa poliţiştilor de la Serviciul Rutier a terminat meciul învingătoare, în faţa colegilor de la Biroul de Ordine Publică.

Aşadar, clasamentul final a fost următorul:

- Locul I - Echipa Serviciului Rutier (echipament alb cu albastru);
- Locul al II-lea - Echipa Biroului de Ordine Publică (echipament bleu cu negru);
- Locul al III-lea - Echipa Biroului de Investigaţii Criminale (echipament galben cu negru);
- Locul al IV-lea - Echipa Poliţiei Rurale.

fotbal tenisLa festivitatea de premiere, care va avea loc în ziua de 25 martie a.c., vor fi acordate diplome, machete şi cupe echipelor care au urcat pe podium, şi celui mai bun jucător, celui mai bun portar şi golgeter-ului campionatului, care a marcat 8 goluri în cele 6 meciuri disputate pe parcursul desfăşurării campionatului.

Tot în această perioadă, până în ziua de 20 martie, s-au desfăşurat şi campionatele de şah, tenis de câmp, tenis de masă şi fotbal-tenis, la care au participat peste 100 de poliţişti.

Toate activităţile sportive au fost organizate şi coordonate de agent şef principal Costea Jan, responsabil cu educaţia fizică a poliţiştilor brăileni.

 

Autor IPJ Braila 24 Martie 2015, 15:25 Fapt divers
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii