Inselaciune - de la un posibil castig de 5000 de euro la o paguba de 4250 lei

De IPJ Braila 03 August 2011, 21:36 Fapt divers
Poliţia Municipiului a fost sesizata de brăileanca I.V., despre faptul că a fost victima unei înşelăciuni comise de P.A.
Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat faptul că, la data de 01.08.2011, persoana vătămată a primit un mesaj pe telefonul mobil prin care era anunţată că a câştigat suma de 5.000 euro la un concurs organizat de o firmă de telefonie mobilă din România.

Aceasta a apelat numărul de contact scris în mesaj, iar după ce a purtat discuţii cu o persoană necunoscută de sex bărbătesc şi cu una de sex femeiesc, a fost convinsă să plătească prin mandate on-line sumele de 1.500 lei, 1.550 lei şi 600 lei, pe numele lui P.A., din Brăila, şi, de asemenea, să cumpere şi să transmită coduri de reincărcare electronică pentru cartele prepay, în sumă totală de 600 lei.

Judiciariştii au stabilit că mandatele on-line au fost încasate, în aceeaşi zi, de către suspectul P.A..
Prejudiciul total este de 4.250 de lei.În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune, cercetările continuând pentru depistarea suspectului care nu a fost găsit la domiciliu.


 

Autor IPJ Braila 03 August 2011, 21:36 Fapt divers
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii