Identificaţi de poliţişti şi cercetaţi penal pentru furt

De IPJ Braila 07 Martie 2017, 21:35 Fapt divers

În urma cercetărilor efectuate, poliţişti din cadrul Biroului Investigaţii Criminale l-au identificat, ieri, pe un bărbat, în vârstă de 39 de ani, din judeţul Vrancea, bănuit de comiterea mai multor infracţiuni de furt din buzunare.
În fapt, în perioada 05-31 ianuarie a.c., bănuitul ar fi sustras de la 4 brăileni, cu vârste cuprinse între 54 şi 83 de ani, diferite sume de bani. Acesta ar fi abordat victimele pe stradă, în municipiu, şi le-ar fi îmbrăţişat sub pretextul că ar avea cunoştinţe comune, moment în care, profitând de neatenţia lor, le-ar fi sustras banii.
Poliţiştii au recuperat întreg prejudiciul, în valoare totală de 3.155 de lei, iar pe numele bărbatului au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.  
*                                                       
Ieri, poliţişti din cadrul Secţiei 5 de Poliţie Rurală Viziru l-au identificat pe un minor, în vârstă de 14 ani, din satul Cuza Vodă, comuna Stăncuța, bănuit că, la data de 30.01.2017, ar fi pătruns în imobilul unui localnic şi ar fi sustras suma de 1.350 de lei, iar în noaptea de 2 spre 3 martie a.c., împreună cu un alt minor, de 11 ani, ar fi pătruns într-un alt imobil, din localitate, însă fără a sustrage bunuri.
Pe numele acestora a fost întocmit dosar penal pentru furt calificat şi tentativă la furt calificat.

 

Autor IPJ Braila 07 Martie 2017, 21:35 Fapt divers
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii