Hotii de lantisoare au fost prinsi

De Frimu Ghinea 01 Iulie 2012, 19:23 Fapt divers
Brăilenii B.D. (36 de ani) şi D.D. (25 de ani) au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă, pe numele lor fiind emise mandate de arestare preventivă, pentru primele 29 de zile, pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie.
   
Aceştia au fost încarceraţi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.
   
Reamintim că, joi, la orele 12.00, C.A. (65 de ani), din Brăila, a sesizat la Poliţie, prin apelul 112, faptul că un bărbat necunoscut i-a smuls de la gât lănţişorul din aur, în timp ce se afla în apropiere de Bulevardul Dorobanţilor.
   
Poliţiştii au periat zona şi, la orele 12.15, l-au depistat pe B.D. (36 de ani), din municipiu, a le cărui semnalmente corespundeau cu cele declarate de victimă, care intenţiona să amaneteze un lănţişor din aur (cu caracteristici care corespundeau celui sustras), la o casă de amanet situată pe Bulevardul Dorobanţilor.
   
Poliţiştii au recuperat prejudiciul, în valoare de 2.500 de lei, iar învinuitul a fost reţinut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie, şi a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.
   
De asemenea, în ziua de 27 iunie a.c., V.S. a reclamat la Poliţie că, la orele 8.45, un tânăr necunoscut i-a smuls un lanţ din aur de la gât, în timp ce se deplasa pe strada Roşiori.
   
În urma cercetărilor efectuate de poliţişti de la Biroul de Investigaţii Criminale-linia de muncă Violenţă, a fost identificat D.D. (25 de ani), din Brăila, care a recunoscut comiterea infracţiunii, declarând că bucata de lanţ şi cruciuliţa sustrase le-a amanetat la o casă de amanet din Cartierul Viziru I, de unde au şi fost recuperate.
   
Extinzând cercetări, poliţiştii au mai stabilit că acesta a mai comis două infracţiuni de tâlhărie, în ziua de 19.06.2012, orele 6.45, când a smuls un lanţ din aur de la gâtul brăilencei L.C., care se deplasa pe strada Hipodrom, şi în ziua de 23.06.2012, orele 8.40, când a smuls un lanţ din aur de la gâtul brăilencei D.L., care se deplasa pe Bulevardul Dorobanţilor, ambele bijuterii amanetându-le la unităţi de profil din municipiu.
   
Acesta a fost reţinut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie, şi a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.


 

Autor Frimu Ghinea 01 Iulie 2012, 19:23 Fapt divers
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate