Grup infracțional specializat în trafic de droguri, destructurat

De IPJ Braila 30 Martie 2018, 12:22 Fapt divers

Polițiștii de combatere a criminalității organizate din Brăila, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. - B.T. Brăila, au efectuat 16 percheziții domiciliare pentru destructurarea unei grupări infracționale, specializate în trafic de droguri. Au fost ridicate peste 200 de grame de cannabis, 5 persoane au fost reţinute, iar faţă de alte 3 s-a luat măsura controlului judiciar.

La data de 28 martie a.c., în municipiul Brăila, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Brăila, împreună cu cei din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Galaţi, sub coordonarea D.I.I.C.O.T. –B.T. Brăila, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale, au efectuat 16 percheziții domiciliare, în municipiului Brăila.

Perchezițiile au vizat destructurarea unui grup infracțional organizat, specializat în săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri. În urma perchezițiilor, au fost ridicate 207 grame de cannabis. Totodată, au fost aduse la sediul poliției, în baza mandatelor, 24 de persoane.

Ca urmare a administrării probatoriului, 5 bărbați, cu vârste cuprinse între 20 şi 30 de ani, au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați Tribunalului Brăila, cu propunere de arestare preventivă.

De asemenea, faţă de alţi trei tineri, cu vârste cuprinse între 18 şi 21 de ani, din Brăila, a fost dispusă măsura controlului judiciar, pentru 60 de zile.

La activități au participat și polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brăila, precum și jandarmi.

 

Autor IPJ Braila 30 Martie 2018, 12:22 Fapt divers
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii