Gălățean identificat de polițiștii brăileni și arestat preventiv pentru tâlhărie

De IPJ Braila 25 Octombrie 2019, 20:35 Fapt divers

În ziua de 24.10.2019, polițiștii brăileni l-au identificat și reținut pe un bărbat de 34 de ani, din Galați, bănuit de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată.

În data de 15.10.2019, 14:00, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că o femeie, de 77 de ani, din Brăila, a fost tâlhărită de persoane necunoscute.

Din cercetări, a reieșit faptul că persoane necunoscute, profitând de faptul că uşa locuinţei femeii în cauză era închisă și neasigurată, ar fi pătruns în incinta apartamentul ei, ocazie cu care, prin folosirea de violențe, i-ar fi smuls de la gât un lănţişor din aur.

În ziua de 24.10.2019, polițiștii din cadrul secției 2 Poliție Rurală Brăila au reușit să-l identifice pe un bărbat de 34 de ani, din județul Galați, bănuit de comiterea faptei.

Acesta a fost condus la sediul Poliției prentru cercetări, față de el fiind luată măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore.

Bărbatul a fost încarcerat în CRAP Brăila, iar în cursul acestei zile a fost prezentat instanței de judecată, care a emis față de acesta măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

În cauză se desfășoară în continuare cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată.

 

Autor IPJ Braila 25 Octombrie 2019, 20:35 Fapt divers
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii