Falsuri depistate de poliţiştii de frontieră brăileni

De Frimu Ghinea 24 Octombrie 2013, 07:27 Fapt divers
Poliţiştii de frontieră brăileni au depistat, în trafic, un autoturism pentru care conducătorul auto a prezentat la control  documente false. Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Brăila, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere şi control, au oprit, în trafic, pe raza municipiului Brăila un autoturism, marca Toyota Prius, înmatriculat în Marea Britanie, condus de gălăţeanul Doru A., în vârstă de 45 ani.

Având suspiciuni cu privire la autenticitatea documentelor prezentate la control, lucrătorii noştri au efectuat verificări specifice în urma cărora au constat că autoturismul nu are valabilă inspecţia tehnică periodică şi nici nu figurează ca fiind asigurat, iar documentele prezentate nu îndeplineau condiţiile de formă  şi fond ale unor documente autentice, fiind false.

Persoanei în cauza i-a fost întocmită lucrare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui vehicul înmatriculat în alt stat care nu are drept de circulaţie în România şi uz de fals

 

Autor Frimu Ghinea 24 Octombrie 2013, 07:27 Fapt divers
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate