Dosar penal pentru vanatoare fara autorizatie

De IPJ Braila 10 Februarie 2014, 10:41 Fapt divers
Sâmbătă, la orele 17:10, directorul AVPS BENDIS - Bucureşti a sesizat la poliţie, apelând numărul 112, despre faptul că un bărbat a împuşcat mai multe păsări din specia fazan, apoi cu un autoturism a fugit de pe raza fondului de vânătoare nr. 6 - Giurgeni, situat la graniţa cu judeţul Ialomiţa.

Poliţişti de la Secţia 5 de Poliţie Rurală, împreună cu cei de la Biroul Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase s-au deplasat imediat în locul indicat şi, în urma cercetărilor efectuate în teren, l-au depistat în localitatea de domiciliu pe M.Manea (60 de ani), din Gura Călmăţui, comuna Berteştii de Jos, care avea în autoutilitară o armă de vânătoare semiautomată, 89 de cartuşe de vânătoare şi 4 fazani împuşcaţi.

Poliţiştii au stabilit că acesta este deţinător legal de armă de vânătoare şi al permisului de vânătoare permanent, emis de A.J.V.P.S. Brăila. Acesta avea autorizaţii de vânătoare valabile pe fondul 34 - Spiru Haret şi 8 - Stăncuţa, dar nu avea autorizaţie de vânătoare pentru fondul 6 - Giurgeni.

Arma de vânătoare semiautomată, cele 89 cartuşe şi vânatul au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor şi s-a dispus lăsarea în custodia lui M.Manea a autoutilitarei, până la definitivarea cercetărilor.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vânătoare fără autorizaţie şi uz de armă letală fără drept.


 

Autor IPJ Braila 10 Februarie 2014, 10:41 Fapt divers
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

libris.ro

 

 

Publicitate