Dosar penal pentru conducerea unui autoturism cu numere false

De IPJ Braila 07 August 2019, 21:50 Fapt divers

În data de 06 august a.c., polițiștii brăileni l-au depistat pe un bărbat care circula pe DN 23 cu un vehicul ale căui numere de înmatriculare erau false.
Ieri, în jurul orei 16:00, poliţiştii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Brăila l-au depistat în trafic pe un bărbat, în vârstă de 57 de ani, din comuna Măxineni, în timp ce conducea un autoturism pe DN 23, dinspre localitatea Muchea catre Șoseaua de Centură.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că seria de sasiu din certificatul de înmatriculare prezentat de sofer nu corespunde cu cea a vehiculului în cauză, aceasta apartinându-i unei alte mașini, înmatriculată în municipiul Galați.
În cauză a fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare.
Totodată, polițiștii i-au reținut bărbatului permisul de conducere, certificatul și placutele de înmatriculare ale mașinii, fiindu-i eliberate trei dovezi fără drept de circulație.

 

Autor IPJ Braila 07 August 2019, 21:50 Fapt divers
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii