Documente false descoperite la controlul de frontieră Galați-rutier

De Redactia 09 Martie 2020, 17:43 Fapt divers

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Galați-rutier efectuează cercetări cu privire la doi cetățeni ucraineni care au prezentat la controlul de frontieră certificate de competență profesională false.

*În data de 07 martie a.c., în jurul orei 17.20, în Punctul de Trecere a Frontierei Galați-rutier - I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, un cetățean ucrainean, în vârstă de 36 de ani, care conducea un ansamblu rutier format dintr-un cap tractor marca MAN și o semiremorcă,  înmatriculat în Ucraina.

*Câteva minute mai târziu, s-a prezentat în același punct de trecere a frontierei, un alt cetățean ucrainean,  în vârstă de 66 de ani, care conducea un ansamblu rutier format dintr-un cap tractor marca Mercedes și o semiremorcă, înmatriculat în Ucraina.

La controlul de frontieră, cei doi bărbați au prezentat pe lângă documentele de identitate şi câte un certificat de competență profesională pentru transport internațional de mărfuri.

Având suspiciuni cu privire la autenticitatea celor două certificate de competență profesională, colegii noştri au efectuat verificări suplimentare şi au constatat că acestea nu îndeplinesc condiţiile de formă şi fond ale unora autentice, fiind false.

În ambele cazuri, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de fals material în înscrisuri oficiale și uz de fals, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

 

Autor Redactia 09 Martie 2020, 17:43 Fapt divers
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii