Contrabandă cu ţigări oprită de poliţiştii de frontieră la malul râului Prut

De Redactia 19 Septembrie 2019, 21:08 Fapt divers

Polițiștii de frontieră ieşeni au descoperit și confiscat, în urma unei acțiuni specifice desfășurate în zona de competenţă, aproximativ 120.000 ţigări de contrabandă, în valoare de peste 57.000 de lei.

În data de 18 septembrie a.c., în jurul orei 00.30, polițiști de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Iaşi - I.T.P.F Iaşi, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice pe direcţia localităţii de frontieră Petreşti, judeţul Iaşi, au descoperit pe malul râului Prut, abandonate, patru colete învelite în folie de culoare neagră. La inventarierea bunurilor a rezultat cantitatea de 120.000 de ţigări (6.000 de pachete).

Ţigările, în valoare de 57.600 de lei, au fost ridicate de poliţiştii de frontieră, conform prevederilor Codului de Procedură Penală, în vederea continuării cercetărilor.

În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, în vederea depistării şi identificării tuturor persoanelor implicate, la finalizare urmând a fi luate măsurile legale ce se impun.

 

Autor Redactia 19 Septembrie 2019, 21:08 Fapt divers
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii