Consumul de alcool si nerespectarea vitezei sanctionate de politistii braileni

De A.Frangu 16 Decembrie 2013, 15:15 Fapt divers
Circulatia pe arterele din Braila si pe drumurile nationale din judetul Braila a fost sub vizorul politistilor braileni. Acestia au desfasurat actiuni pentru combaterea accidentelor rutiere produse pe fondul consumului de alcool şi a nerespectării vitezei de deplasare.

Poliţiştii din cadrul Serviciului şi Biroului Rutier şi secţiilor de poliţie rurală au oprit în trafic pentru control 121 autovehicule, au legitimat 20 de persoane, au efectuat 109 testări cu aparatul etilotest şi au constatat 21 de contravenţii, pentru care au aplicat sancţiuni în valoare totală de 8.060 de lei. De asemenea, au fost reţinute în vederea suspendării două permise de conducere, dupa cum informeaza IPJ Braila.
 
Astfel, pe strada Bălanului, în satul Măxineni, a fost depistat localnicul I.Ştefan (31 de ani), în timp ce conducea autoturismul, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice. 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat a arat aparatul etilotest motiv pentru care soferul  a ajuns la spital pentru recoltare de probe biologice de sange pentru stabilirea cu exactitate a gradului de alcoolemie.

Politistii i-au întocmit dosar penal.

 

Autor A.Frangu 16 Decembrie 2013, 15:15 Fapt divers
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii