Conflict între doi localnici din Ianca

De IPJ Braila 10 Septembrie 2012, 14:33 Fapt divers
La data de 9.09.2012, la orele 00.00, ofiţerul de serviciu din cadrul Poliţiei oraşului Ianca a fost sesizat, prin apelul de urgenţă 112, de M.I. (26 de ani), din oraşul Ianca, cu privire la faptul că, în timp ce se deplasa pe stradă, a fost acostat şi agresat de G.M. (37 de ani), din acelaşi oraş.
   
După desfăşurarea primelor cercetări, poliţiştii au stabilit că, în timp ce reclamantul se deplasa cu autoturismul pe strada Nicolae Oncescu, din localitatea de domiciliu, s-a întâlnit cu G.M. care i-a lovit cu un obiect tăietor înţepător geamul uneia dintre portierele maşinii. În urma acestui fapt, primul a coborât din maşină şi l-a lovit pe celălalt, care, la rândul lui, i-a aplicat o lovitură cu un cuţit în zona omoplatului drept.
   
În urma conflictului, cei doi au suferit leziuni corporale pentru care au fost transportaţi cu ambulanţa cu Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila, în vederea acordării de îngrijiri medicale.
   
Poliţiştii au întocmit dosar penal şi urmează ca, în funcţie de numărul de zile de îngrijiri medicale acordate pentru vindecare celor doi şi de voinţa acestora de a depune plângere, să se facă încadrarea juridică a faptei şi să se ia măsuri în consecinţă.

 

Autor IPJ Braila 10 Septembrie 2012, 14:33 Fapt divers
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii