Conducea un autoturism care era reclamat ca furat din Italia

De IPJ Braila 24 Mai 2011, 00:12 Fapt divers
O patrulă formată din agenţi de siguranţă publică, în timp ce efectua serviciul de patrulare în zona Viziru I-Radu Negru-Calea Călăraşilor, l-a oprit şi identificat în trafic pe I.D. (33 de ani), din municipiu, în timp ce conducea, pe Calea Călăraşilor, un autoturism care, conform plăcuţelor, era înmatriculat în Bucureşti.

Poliţiştii au efectuat verificări şi au stabilit că maşina în cauză nu figurează ca fiind înmatriculată, iar numărul de înmatriculare nu figurează ca fiind atribuit vreunui autovehicul. De asemenea, poliţiştii au verificat seria de saşiu şi au constatat că autoturismul a fost reclamat ca furat din Italia, din anul 2009.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat şi cu număr fals de înmatriculare, conform OUG 195/2002, republicată.
Judiciariştii de la Compartimentul Furturi şi Trafic de Autovehicule din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale vor continua verificările cu privire la introducerea în ţară şi comercializarea autoturismului.


 

Autor IPJ Braila 24 Mai 2011, 00:12 Fapt divers
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Litera 13  carti pdf gratis

 

 

Publicitate