Competitii sportive in siguranta la Braila

De IPJ Braila 27 Februarie 2014, 09:46 Fapt divers
Premergător reluării returului campionatului de fotbal al ligii a II-a, in data de 26 februarie a.c., la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Brăila, a avut loc o convocare de pregătire în vederea realizării unei bune cooperări între factorii implicaţi în organizarea competiţiilor sportive din punct de vedere al ordinii publice.

Este de fapt primul meci de fotbal din anul acesta.

La întâlnire au participat reprezentantii Jandarmeriei Braila, I.P.J. Braila, I.S.U., Politia Locala Braila, ai conducerii clubului C.F. Braila, dar si reprezentantii societatii specializate de paza si protectie care asigura ordinea publica în Stadionul Municipal Braila.

Pe durata convocarii au fost dezbatute obligatiile organizatorilor de competitii si personalului de ordine si siguranta, conform prevederilor Legii nr.4/2008 privind prevenirea si combaterea violentei cu ocazia competitiilor si a jocurilor sportive cu modificarile si completarile ulterioare.

Cu aceasta ocazie, amintim faptele de natura penala incriminate de aceasta lege:

- patrunderea sau încercarea de patrundere fara drept, prin orice mijloace, pe suprafata de joc;

- portul sau încercarea de a introduce în incinta arenei sportive cutit, pumnal, sis, box, castet ori alte asemenea obiecte, fabricate sau confectionate anume pentru taiere,
- împungere ori lovire, precum si a dispozitivelor pentru socuri electrice;

- detinerea sau încercarea de a introduce în incinta arenei sportive a substantelor iritant-lacrimogene sau cu efect paralizant ori alte asemenea materiale, substante sau obiecte;

- confectionarea, detinerea, încercarea de a introduce, introducerea, folosirea sau orice alta operatiune fara drept cu produse incendiare, materii explozive, inclusiv articole pirotehnice, indiferent de categorie, în incinta arenei sportive.

 

Autor IPJ Braila 27 Februarie 2014, 09:46 Fapt divers
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Litera 13  carti pdf gratis

 

 

Publicitate