Cercetaţi penal pentru nerespectarea normelor rutiere

De IPJ Braila 03 Iulie 2017, 17:53 Fapt divers

La data de 1 iulie a.c., ora 18:50, poliţiştii rutieri l-au oprit în trafic pe un gălăţean, în vârstă de 25 de ani, în timp ce conducea un autoturism, pe Bulevardul Dorobanţilor, având permisul de conducere suspendat.
Poliţiştii i-au întocmit acestuia dosar penal pentru conducerea pe drumurile publice a unui vehicul având dreptul de a conduce suspendat.
*                                                                                                                                         
Pe 1 iulie a.c., la ora 20:30, poliţişti din cadrul Secţiei 2 de Poliţie Rurală Chişcani l-au depistat, la intersecţia DJ 212 cu DE 584, pe un tânăr de 27 de ani, din satul Valea Cânepii, comuna Unirii, în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere de nicio categorie de vehicule.  
În cauză a fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.
*
În aceeași zi, în jurul orei 21:00, poliţişti din cadrul Secţiei 1de Poliţie Rurală Brăila l-au oprit în trafic pe un bărbat, în vârstă de 41 de ani, din localitatea Cazasu.
În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constat că şoferul nu deţine permis de conducere, pe numele său fiind întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul fără permis.

 

Autor IPJ Braila 03 Iulie 2017, 17:53 Fapt divers
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii