Cercetaţi pentru furt și infracțiuni rutiere

De IPJ Braila 16 Martie 2017, 16:31 Fapt divers

La data de 14 martie a.c., poliţişti din cadrul Biroului Investigaţii Criminale  l-au identificat pe un brăilean, în vârstă de 18 ani, bănuit că, în noaptea de 15 spre 16.12.2016, i-ar fi furat telefonul mobil unui tânăr din satul Cuza Vodă, comuna Salcia Tudor, în timp ce se aflau la o petrecere, organizată într-o locuinţă din municipiu.
Prejudiciul, în valoare de 800 de lei, a fost recuperat, iar pe numele său a fost întocmit dosar penal pentru furt.

Ieri, în urma cercetărilor efectuate, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Comunal Râmnicelu l-au identificat pe un bărbat, în vârstă de 34 de ani, din comuna Râmnicelu, bănuit că, în noaptea de 11 spre 12 martie a.c., ar fi pătruns în curtea unei localnice, în vârstă de 66 de ani, şi i-ar fi sustras patru găini şi doi salcâmi, în valoare de 250 de lei.
În cauză a fost întocmit dosar penal şi se efectuează în continuare cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.  

Cercetaţi pentru infracţiuni la regimul rutier

La data de 14 martie, ora 18:00, poliţişti din cadrul Secției 5 de Poliţie Rurală Viziru l-au oprit în trafic, pe raza comunei Viziru, pe un localnic, în vârstă de 34 de ani, în timp ce conducea un moped neînmatriculat şi fără permis de conducere.
Poliţiştii i-au întocmit acestuia dosar penal pentru conducerea unui vehicul neînmatriculat şi fără permis de conducere.

Azi-noapte, la ora 02:30, poliţişti din cadrul Biroului Ordine Publică l-au depistat pe un brăilean, în vârstă de 28 de ani, în timp ce conducea autoturismul, pe DN 22 B, având numerele de înmatriculare suspendate din circulaţie din data de 21 februarie a.c.
În cauză a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul neînmatriculat.

 

Autor IPJ Braila 16 Martie 2017, 16:31 Fapt divers
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii