Cercetaţi sub control judiciar pentru înşelăciune

De IPJ Braila 02 Martie 2017, 08:32 Fapt divers

În ziua de 28 februarie, doi bărbaţi şi o femeie, cu vârste cuprinse între 29 şi 42 de ani, toţi din municipiul Galaţi, au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila, care a dispus faţă de aceştia punerea în mişcare a acţiunii penale şi măsura preventivă a controlului judiciar pe o perioadă de 60 zile, pentru săvârşirea infracţiunii de înşelăciune.

Poliţiştii brăileni au probat că, la datele de 17 şi 23 februarie a.c., cei trei, împreună cu alţi doi bărbaţi neidentificaţi până în prezent, ar fi indus în eroare două persoane, de 23 şi 41 de ani, din judeţele Vrancea şi Bacău, şi le-ar fi determinat să le dea cantitatea totală de 1.840 kg miez de nucă, fără să le achite contravaloarea de 47.500 de lei.
 
În zilele menţionate, în urma postării pe Internet de către victime a unor anunţuri prin care vindeau miez de nucă, bănuiţii ar fi luat legătura telefonică cu acestea şi ar fi stabilit împreună să se întâlnească pe raza municipiului Brăila, pentru a intra în posesia mărfii. După ce ar fi încărcat miezul de nucă într-o autoutilitară, gălăţenii le-ar fi propus victimelor să meargă la un bancomat, pentru a plăti, iar în momentul în care au ajuns acolo, profitând de neatenţia victimelor,  au fugit din zonă, demarând în viteză.
Cei trei suspecţi au fost depistaţi, în ziua de 27.02.2017, de către poliţiştii din Buzău, când intenţionau să comită fapte similare celor menţionate.

 

Autor IPJ Braila 02 Martie 2017, 08:32 Fapt divers
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii