Tineri identificați de polițiștii brăileni și cercetați penal pentru furt

De IPJ Braila 13 Ianuarie 2018, 11:25 Fapt divers

La data de 11 ianuarie a.c., ora 13:00, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Comunal Scorţaru Nou au fost sesizaţi de către un tânăr de 24 de ani, din satul Sihleanu, cu privire la faptul că, în seara de 10.01.2018, persoane necunoscute i-au sustras telefonul mobil,
În urma verificărilor efectuate pe raza satului Sihleanu, poliţiştii l-au depistat  pe un localnic, în vârstă de 20 de ani, bănuit de comiterea faptei.
Procedând la controlul corporal al acestuia, a fost găsit asupra sa telefonul mobil, care a fost înapoiat reclamantului.
În cauză a fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.


În urma cercetărilor efectuate de către poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Comunal Vădeni i-au identificat, ieri, pe doi tineri, dintre care unul în vârstă de 18, din Brăila, şi unul de 19 ani, din comuna Vădeni, bănuiţi că ar fi sustras mai multe bunuri dintr-o locuinţă.
În fapt, în perioada 16-29.10.2017, aceştia ar fi pătruns, prin forţarea sistemului de închidere al uşii de la intrare, într-un imobil nelocuit, din localitatea Baldovineşti, de unde ar fi sustras un monitor de calculator, două boxe audio, maşina de spălat şi o drujbă.
Bunurile sustrase, în valoare totală de 2.500 de lei, au fost recuperate în proportie de 50%, fiind predate persoanei prejudiciate.
Poliţiştii continuă cercetările în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

 

Autor IPJ Braila 13 Ianuarie 2018, 11:25 Fapt divers
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii