Cercetați pentru conducere sub influența alcoolului și fără permis

De IPJ Braila 05 Decembrie 2018, 21:49 Fapt divers

În data de 4 decembrie a.c., poliţiştii i-au depistat, pe raza judeţului, pe doi brăileni ce au săvârşit infracţiuni la regimul rutier.

În cursul zilei de ieri, ora 14:30, un brăilean, în vârstă de 42 de ani, din comuna Grădiştea , în timp ce conducea o autoutilitară pe raza satului Ibrianu, a părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu un gard.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

De asemenea, şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că avea în aerul expirat o îmbibaţie alcoolică de 1,35 mg/l, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea unor probe biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.
*
Tot ieri, ora 20:10, poliţişti din cadrul Biroului Ordine Publică au oprit-o în trafic, pentru control, pe o tânără, în vârstă de 23 de ani, din Brăila, în timp ce conducea un autovehicul pe Bulevardul Dorobanţilor, având permisul de conducere suspendat.

În cauză a fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul având permisul de conducere suspendat.

 

Autor IPJ Braila 05 Decembrie 2018, 21:49 Fapt divers
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii