Ceasuri de lux susceptibile a fi contrafăcute, descoperite la frontiera de est

De Redactia 27 August 2018, 23:18 Fapt divers

Echipa comună de control din Punctului de Trecere a Frontierei Galaţi rutier  a descoperit, în mijlocul de transport condus de un cetățean ucrainean, 65 de ceasuri de mână, inscripționate cu numele unor firme de lux, susceptibile a fi contrafăcute.

 În data de 26 august a.c., în jurul orei 01.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Galaţi rutier - I.T.P.F. Iași s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control pentru trecerea frontierei, pentru a intra în ţară, cetăţeanul ucrainean V.T., în vârstă de 26 de ani, conducând un autocamion marca Mercedes, înmatriculat în Ucraina.
În baza profilului de risc, s-a procedat la efectuarea unui control amănunţit asupra mijlocului de transport, ocazie cu care, echipa comună de control a descoperit, ascunse şi nedeclarate, în bordul capului tractor şi în bagajele lui V.T., 65 ceasuri de mână, inscripționate cu numele unor firme de lux.
Existând suspiciunea că ceasurile ar fi contrafăcute, lucrătorii vamali le-au trimis spre expertiză, iar în funcţie de rezultat, urmează să fie stabilită valoarea acestora şi să fie luate măsurile legale ce se impun.

Purtător de cuvânt al I.T.P.F. Iaşi:
Comisar de politie LAZĂR DENIS

 

Autor Redactia 27 August 2018, 23:18 Fapt divers
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii