Bunuri contrafăcute şi fără documente legale descoperite de poliţiştii de frontieră gălăţeni

De A.Frangu 06 Septembrie 2013, 02:00 Fapt divers
Poliţiştii de frontieră gălăţeni au depistat pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice, în autoturismul unui gălăţeni mai multe bunuri susceptibile a fi contrafăcute fără documente legale, pe care acesta intenţiona să le comercializeze.

In zona unei parcări din municipiul Galaţi se afla un autoturism în care erau mai multe produse ce purtau însemnele unor mărci cunoscute. Lângă autoturism se afla proprietarul acestuia, un gălăţean în vârstă de 37 de ani, despre care existau informaţii că se ocupă cu comercializarea bunurilor contrafăcute.

In interiorul autoturismului existau mai multe articole de îmbrăcăminte şi flacoane cu apă de parfum, toate având inscripţionate însemnele unor mărci înregistrate. Bărbatul a declarat că a cumpărat bunurile respective dintr-o piaţă din municipiul Bucureşti, pentru a le revinde ulterior la un preţ mai mare şi a obţine astfel un profit.
 
Poliţiştii de frontieră au ridicat bunurile în vederea confiscării, iar bărbatului i-au întocmit lucrare penală pentru săvârşirea infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate.

 

Autor A.Frangu 06 Septembrie 2013, 02:00 Fapt divers
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate