Brăilean internat și cercetat penal pentru ultraj

De IPJ Braila 27 August 2018, 23:21 Fapt divers

În noapte de 25 spre 26 august a.c., patru brăileni au fost conduși la sediul Poliției pentru tulburarea ordinii și liniștii publice. Unul dintre aceștia este cercetat penal pentru distrugere și ultraj.
 
La data de 25.08.2018, ora 23:50, în urma unor sesizări telefonice cu privire la tulburarea ordinii și liniștii publice, polițiștii s-au deplasat în zona unui peco de pe Bulevardul Dorobanților.

La fața locului au fost identificați patru bărbați, cu vârste cuprinse între 23 și 48 de ani, din Brăila, care tulburau liniștea locuitorilor, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.

Aceștia nu s-au supus măsurilor de ordine, fiind necesară intervenția polițiștilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale și a jandarmilor. Toți patru au fost conduși la sediul Poliției Municipiului Brăila.

Doi dintre bărbați, cu vârste de 37 și 48 de ani, au devenit agresivi fizic și verbal, fiind imobilizați și încătușați.

De asemenea, brăileanul de 37 de ani le-a adresat amenințări cu moartea organelor de poliție, iar pe holul unității a lovit cu piciorul ușa unei camere, provocând distrugeri prin spargerea acesteia.   
Fiind un pericol atât pentru sine, cât și pentru alte persoane, bărbatul a fost internat la spitalul de psihiatrie.
          
Toti cei patru brăileni au fost sancționați contravențional cu amenzi cuprinse între 2.000 și 4.500 de lei, în conformitate cu prevederile Legii 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

Totodată, pe numele bărbatului de 37 de ani a fost întocmit dosar penal și se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ultraj și distrugere.
Conform prevederilor legale, autoritatea vamală a reținut bunurile şi l-a sancţionat contravenţional pe bărbat cu amendă în valoare de 3.000 de lei.

 

Autor IPJ Braila 27 August 2018, 23:21 Fapt divers
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii