Braconieri reţinuţi de poliţiştii de frontieră brăileni

De A.Frangu 07 August 2013, 10:45 Fapt divers
Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Brăila au depistat şi reţinut în zona kilometrului fluvial 232 al fluviului Dunărea, două persoane de sex bărbătesc, care pescuiau comercial fără a deţine licenţa necesară.

Acestia pescuiau dintr-o barcă cu ajutorul unei plase de pescuit din aţă cu care au capturat cantitatea de 16 kilograme de peşte din speciile mreană şi plătică.  Poliţiştii de frontieră au stabilit că persoanele sunt cetăţenii români Stefan I. în vârstă de 44 ani şi Laurentiu F. în vârstă de 30 ani, ambii cu domiciliul în localitatea Giurgeni, judeţul Ialomiţa.

Plasa de pescuit din aţă cu o lungime totală de 60 de metri în valoare de 1.000 lei, a fost ridicată în vederea confiscării, barca în valoare de 400 de lei a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor, iar cantitatea de peşte în valoare de 126 de lei a fost predată unei unităţi de profil pentru valorificare.

Poliţiştii de frontieră brăileni au întocmit dosar penal pe numele persoanelor pentru săvârşirea infracţiunilor de nedeţinerea licenţei de pescuit/autorizaţiei de pescuit comercial şi producerea, importul, deţinerea, comercializarea sau utilizarea uneltelor de pescuit de către persoanele neautorizate urmând a fi înaintată Parchetului de pe lângă Judecătoria Insurăţei.

 

Autor A.Frangu 07 August 2013, 10:45 Fapt divers
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii