Braconaj piscicol la Braila

De Alexandrina Iordache 16 Mai 2013, 16:50 Fapt divers
Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Brăila l-au depistat în zona kilometrului fluvial 209, malul stâng al fluviului Dunărea, pe  Marinel M. în vârstă de 30 de ani care pescuia cu ajutorul unei plase de tip monofilament cu lungimea de 50 de metri, laţimea de 3,5 metri.

In zona kilometrului fluvial 216, a fost depistat pe Ionel S. în vârstă de 44 de ani care pescuia cu ajutorul unei plase de pescuit din aţă cu lungimea de 65 de metri, laţimea de 3 metri.

Ambii erau din Braila si desfăşurau activităţi de pescuit comercial fără autorizaţie în perioada de prohibiţie.

Poliţiştii de frontieră brăileni au ridicat plasele de pescuit, în valoare de 300 lei în vederea confiscării, iar pe numele celor doi bărbaţi au întocmit dosare penale pentru săvârşirea infracţiunilor de pescuit comercial în habitatele piscicole naturale, prin orice metode şi mijloace, al peştilor şi al altor vieţuitoare acvatice, în perioada de prohibiţie şi în zonele de protecţie şi producerea, deţinerea sau folosirea la pescuit de către persoanele neautorizate a oricăror unelte de pescuit comercial urmând a fi înaintate Parchetului de pe lângă Tribunalul Brăila.

 

Autor Alexandrina Iordache 16 Mai 2013, 16:50 Fapt divers
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii