BMW X5 furat din Germania depistat la Galati

De Redactia 25 Mai 2012, 18:24 Fapt divers
Politistii de frontiera galateni au descoperit pe timpul desfasurarii unei actiuni specifice pe linia traficului cu autovehicule furate, un autoturism BMW X5 care figura ca fiind furat din Germania.

In ziua de 21 mai a.c., pe timpul desfasurarii unei actiuni specifice pe linia traficului cu autovehicule furate, politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Galati, au descoperit pe raza municipiului Galati, un autovehicul marca BMW X5, culoare gri metalizat, fara placute de inmatriculare si fara serie de sasiu vizibila.

In urma verificarilor efectuate s-a constatat faptul ca autoturismul este inmatriculat in Germania si figureaza ca fiind furat. In urma aprofundarii cercetarilor, s-a stabilit ca posesorul autoturismului este cetateanul roman S.M. Gabriel din Galati, iar in urma declaratiilor acestuia a rezultat faptul ca autoturismul a fost cumparat de la o persoana din municipiul Timisoara, in schimbul unui VW Touareg si a sumei de 15.000 de euro.

Politistii de frontiera au luat masura indisponibilizarii autoturismului la sediul S.T.P.F. Galati pana la definitivarea cercetarilor, iar persoanei in cauza i-a fost intocmita lucrare penala sub aspectul savarsirii infractiunii de furt. Cercetarile continua pentru stabilirea intregii arii infractionale.


 

Autor Redactia 25 Mai 2012, 18:24 Fapt divers
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii