Bataie intre ciobani la Bertestii de Jos

De Mihai Vintilă 12 Aprilie 2010, 00:00 Fapt divers
Vineri 9 aprilie 2010, la orele 11.15, agenţii de la Postul de Poliţie Comunală Berteştii de Jos au fost sesizaţi, prin apelul de urgenţă 112, despre faptul că D.Nicu, D.Ionel (30 de ani), G.Marin (32 de ani), M.Costică (30 de ani) şi Ş.Ştefan (59 de ani), din satul Mihai Bravu, comuna Victoria, ciobani la stâna lui D.Nicu, au fost agresionaţi de trei persoane din comuna Victoria.
Cercetările au fost demarate de poliţişti din cadrul Compartimentului Violenţă al Serviciului de Investigaţii Criminale care, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brăila, au stabilit că între cei amintiţi şi numiţii D.Ion (42 de ani), şi fiii acestuia, D.F.(16 ani) şi D.C. (17 ani), toţi din comuna Victoria, a avut loc un conflict, în timp ce se aflau pe un teren de pe raza comunei Berteştii de Jos.
În urma producerii altercaţiei şi a schimbului de lovituri, patru persoane au suferit vătămări corporale, care au fost examinate din punct de vedere medico-legal, după cum urmează:
* G.Marin a suferit la cap leziuni care necesită pentru vindecare 55-60 zile de îngrijiri medicale, în caz de evoluţie favorabilă, şi care i-au pus viaţa în pericol.
* D.Ionel prezintă leziuni care necesită pentru vindecare 90-100 zile de îngrijiri medicale, fără a-i fi pusă viaţa în primejdie,
* D.Nicu prezintă în zona capului leziuni care necesită pentru vindecare 25-30 zile de îngrijiri medicale, iar pe corp leziuni care necesită pentru vindecare 7 zile,
* M.Costică şi Ş.Ştefan prezintă, fiecare, leziuni pentru a căror vindecare sunt necesare 8-10 zile de îngrijiri medicale,
* D.Constantin a suferit leziuni care necesită pentru vindecare 7-8 zile de îngrijiri medicale.
Primul a fost transportat şi internat la Spitalul de Urgenţă „Sfântul Apostol” Galaţi pentru îngrijiri medicale, iar ceilalţi la Spitalul Judeţean pentru Urgenţe Brăila.
În cauză, a fost începută urmărirea penală faţă de numitul D.Ion, pentru comiterea infracţiunilor de tentativă la omor, vătămare corporală gravă, vătămare corporală şi lovire sau alte violenţe, fiind luată măsura obligării de a nu părăsi localitatea de domiciliu, pe o perioadă de 30 de zile, iar împotriva lui D.C., pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe. (IJP Braila)

 

Autor Mihai Vintilă 12 Aprilie 2010, 00:00 Fapt divers
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Litera 13  carti pdf gratis

 

 

Publicitate