Un bărbat din Cotu Lung arestat pentru conducerea unui autovehicul fără permis și neînmatriculat

De IPJ Braila 19 Septembrie 2023, 17:03 Fapt divers

Dumincă 17 septembrie 2023, polițisti din cadrul Poliției Municipiului Brăila - Secția 1 Poliție Rurală Brăila au depistat în extravilanul localității de domiciliu, pe un bărbat de 38 de ani, din sat Cotu-Lung, comuna Siliștea și l-au reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui autovehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul neînmatriculat.

În fapt, la data de 12 septembrie 2023, bărbatul, în timp ce conducea un autovehicul pe raza localității de domiciliu, ar fi lovit un autovehicul parcat, după care a plecat de la fața locului. Acesta a fost depistat ulterior de polițiști și s-a stabilit că nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar autoturismul condus este neînmatriculat.

În 18 septembrie 2023, bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila, iar Judecătoria Brăila a dispus arestarea preventivă a acestuia pe o perioadă de 30 de zile, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă.

 

 

Autor IPJ Braila 19 Septembrie 2023, 17:03 Fapt divers
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii