Autoturism, cautat de autorităţile din Bulgaria, gasit la Galati

De A.Frangu 21 Octombrie 2013, 17:12 Fapt divers
Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Galaţi-rutier au întocmit lucrare penală unui tânăr care conducea un autoturism care figura ca fiind declarat  furat în Bulgaria.  
                  
În Punctul de Trecere a Frontierei Galaţi-rutier s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei, cetăţeanul bulgar A.K., , în vârstă de 24 de ani, conducând un autoturism marca BMW X5, cu număr de înmatriculare suedez.

În urma verificărilor specifice efectuate s-a constatat că seria autoturismului aparţine unui alt autoturism care figurează în bazele de date ca fiind bun căutat în vederea confiscării, semnalare introdusă de către autorităţile din Bulgaria. De asemenea, numerele de înmatriculare aparţin unui auto marca SAAB, înmatriculat în Suedia.

Cel in cauza a declarat că a primit autoturismul de la un conaţional pentru a-l utiliza. Tânărul a mai adăugat că nu a avut cunoştinţă despre faptul că auto figurează ca fiind căutat de autorităţi.

Poliţiştii de frontieră au întocmit, pe numele bărbatului, lucrare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt, punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare, uz de fals şi  fals material în înscrisuri oficiale .
Autoturismul în valoare de 192.468 lei a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.


 

Autor A.Frangu 21 Octombrie 2013, 17:12 Fapt divers
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate