Arestat preventiv pentru vătămare la o terasă pe strada Brazdei

De IPJ Braila 17 Octombrie 2011, 18:24 Fapt divers
Sâmbătă, la orele 15.30, un brăilean a sesizat la Poliţie că A.E. (25 de ani), din municipiu, a fost victima unei agresiuni, în timp ce se afla la o  terasă, situată pe strada Brazdei. Poliţiştii s-au deplasat imediat în locul indicat şi au stabilit că victima a fost agresată de C.D. (53 de ani), din municipiu, care, după comiterea faptei, a plecat într-o direcţie necunoscută, sustrăgându-se cercetărilor.
   
Victima a fost transportată şi internată în Spitalul Judeţean de Urgenţe Brăila, apoi transferat la Secţia Neorochirurgie din cadrul Spitalului „Sfântul Andrei”, din municipiul Galaţi, stabilindu-se că a suferit leziuni pentru care necesită 85-100 de zile de îngrijiri medicale, fiindu-i pusă viaţa în primejdie.
   
Poliţiştii de la Biroul de Investigaţii Criminale au efectuat cercetări şi verificări în teren şi, a doua zi, l-au depistat pe suspect şi l-au reţinut pe ordonanţă, pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală gravă, fiind încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă, din cadrul IPJ Brăila.Va prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Brăila cu propunere de arestare preventivă.


 

Autor IPJ Braila 17 Octombrie 2011, 18:24 Fapt divers
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

libris.ro

 

 

Publicitate