Arestat preventiv pentru tentativă la omor

De Mihai Vintilă 08 Aprilie 2010, 00:00 Fapt divers
Pe 7 aprilie 2010, instanţa de judecată a emis mandat de arestare preventivă, pentru primele 30 de zile, pe numele lui S.Gabriel (19 ani), din Municipiul Brăila, pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la omor.
Acesta a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.
Reamintim că, la data de 2 aprilie a.c., N.M. (16 ani), din Brăila, a sesizat la Poliţie faptul că P.R.I. (17 ani), din Brăila, a fost victima unei agresiuni.
Pe timpul desfăşurării cercetărilor, sub directa coordonare a procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalului Brăila, a rezultat că victima a fost agresionată de trei persoane necunoscute, în timp ce se afla în scara unu bloc situat pe Aleea Cocorilor.
Ca urmare a loviturilor primite, P.R.I. a fost transportat şi internat la spital pentru îngrijiri medicale.
În ziua de 3 aprilie 2010, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale l-au identificat pe suspectul S.Gabriel (19 ani), din Municipiul Brăila, despre care au stabilit că, pe fondul izbucnirii unui conflict spontan, a lovit victima cu briceagul în zona abdominală şi cu picioarele la nivelul capului, producându-i leziuni care i-au pus în primejdie viaţa, conform concluziilor medico-legale.
Faţă de agresor, Parchetul de pe lângă Tribunalul Brăila a dispus începerea urmăririi penale pentru comiterea infracţiunii de tentativă la omor şi s-au desfăşurat cercetări pentru depistarea lui S.Gabriel care, la acel moment, s-a sustras urmăririi penale.(IJP Braila)

 

Autor Mihai Vintilă 08 Aprilie 2010, 00:00 Fapt divers
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

libris.ro

 

 

Publicitate