Arestat preventiv pentru patru infracţiuni

De IPJ Braila 23 Iunie 2011, 00:12 Fapt divers
Parchetul de pe lângă Judecătoria Brăila l-a prezentat instanţei de judecată pe numitul P.N. (51 de ani), din comuna Nana, judeţul Călăraşi, faţă de care s-a dispus arestarea preventivă, pe o perioadă de 29 de zile, pentru săvârşirea infracţiunilor de tentativă la furt calificat, violare de domiciliu, lipsire de libertate în mod ilegal şi port ilegal de armă albă.

Reamintim că, în noaptea de 19 spre 20 iunie a.c., la ora 1.40, agenţii Postului de Poliţie Comunală Salcia Tudor au fost dirijaţi de ofiţerul de serviciu de la Poliţia Municipiului să se deplaseze la domiciliul lui T.A. (21 de ani), din comuna Salcia Tudor, care a sesizat că o persoană intenţionează să-i sustragă bovinele.

Ajunşi imediat la faţa locului, poliţiştii l-au depistat pe suspectul P.N., care a pătruns, fără drept, în curtea reclamantului, şi a fost surprins de acesta în timp ce pleca cu o bovină adultă.

Cercetările desfăşurate de poliţişti au mai stabilit că, în seara zilei de 19.06.2011, P.N. l-a ameninţat cu un cuţit pe A.P. şi l-a obligat să îl transporte cu căruţa la locuinţa lui T.A. pentru a-i sustrage bovina.


 

Autor IPJ Braila 23 Iunie 2011, 00:12 Fapt divers
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate