Actiuni ale politistilor braileni pentru combaterea producerii unor accidente rutiere grave

De A.Frangu 03 August 2014, 14:48 Fapt divers
Politistii braileni au actionat, în zilele de 1 si 2 august 2014, atât pe artele din Braila cât si din judet pentru  combaterea producerii accidentelor rutiere grave. In aceasta perioada au fost constatate 190 de contraventii, informeaza IPJ Braila.  Au fost aplicate sanctiuni în valoare totala de 60.190 de lei, au fost ridicate în vederea suspendării 9 permise de conducere şia fost retras un certificat de înmatriculare.

Astfel, vineri, 1 august a.c., la orele 11:30, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier şi Poliţiei oraşului Ianca au oprit pentru control, pe DN 221, în localitatea Şuţeşti, un autoturism cu număr străin de înmatriculare. Autoturismul era condus de B.Marian, de 22 de ani, din Sutesti.

La verificarea actelor masinii, politistii au constatat ca polita de asigurare auto obligatorie prezenta urme de falsificare. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, poliţiştii au stabilit că ultima asigurare întocmită pentru autoturismul în cauză a expirat la data de 09.01.2013. Tânărului i-a fost întocmit dosar penal pentru uz de fals şi conducerea pe drumurile publice a unui vehicul înmatriculat în alt stat, care nu are drept de circulaţie în România.

Tot vineri, 1 august, ora 20,55, C. Cristi  (25 de ani), din comuna Grădiştea, a fost depistat de politistii rutieri din cadrul Poliţiei oraşului Ianca pe DN 2B, în localitatea Ianca, în timp ce conducea un autoturism cu număr străin de înmatriculare fara RCA. Politistii i-au  întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul înmatriculat în alt stat, care nu are drept de circulaţie în România, conform Art. 334, alin. (4), din Codul penal.


D.Neculai (25 de ani), din comuna Cireşu, a fost depistat de poliţiştii de la Secţia 3 de Poliţie Rurală Făurei, duminica 3 august a.c., orele 2,15, în timp ce conducea autoturismul  pe strada Gării  din localitatea sa de domiciliu fara a detine permis de conducere. Politistii i-au întocmit dosar penal, conform Art. 335, din Codul penal.

 

Autor A.Frangu 03 August 2014, 14:48 Fapt divers
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

decathlon.ro

Publicitate