Accident mortal produs pe DE 584

De IPJ Braila 29 Iulie 2012, 21:28 Fapt divers
Duminica la orele 5.40, U.S. (34 de ani), din municipiul Focşani, judeţul Vrancea, în timp ce conducea autoturismul, pe DE 584, la km 23+150 metri, în afara localităţii Valea Cânepii, s-a angajat în depăşirea neregulamentară a unui alt autovehicul, pătrunzând pe contrasens, şi s-a tamponat frontal cu autoturismul condus regulamentar de B.A. (61 de ani), din municipiul Slobozia, judeţul Ialomiţa.
   
În urma impactului a rezultat decesul acestuia din urmă, care a fost transportat la morga Serviciului Judeţean de Medicină Legală Brăila, în vederea efectuării necropsiei.
   
De asemenea, în urma evenimentului rutier a rezultat rănirea uşoară a şoferiţei U.S. şi a pasagerilor U.D. (35 de ani), U.Ş. (8 ani), S.A. (14 ani), domiciliaţi în municipiul Focşani, şi a lui B.M. (56 de ani), din municipiul Slobozia, toţi fiind transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale.
   
S-a stabilit că pe timpul deplasării niciunul dintre cei doi conducători auto implicaţi în accident nu purtau centurile de siguranţă. Conducătoarei auto i-au fost recoltate probe biologice de sânge pentru a se stabili dacă se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. După efectuarea cercetării la faţa locului, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

 

Autor IPJ Braila 29 Iulie 2012, 21:28 Fapt divers
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii