Serviciului Rutier Brăila la datorie. Sancțiuni de peste 26 mii lei

De Mihai Vintilă 03 Iulie 2023, 21:37 Fapt divers

Serviciului Rutier Brăila

Duminică, în intervalul orar 15-19, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Brăila și ai Serviciului Rutier Ialomița, precum și din cadrul Poliției Orașului Făurei au desfășurat o acțiune comună pe linia creșterii vizibilității polițienești și prevenirii principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

Au fost aplicate 59 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 26.535 de lei, pentru nerespectarea prevederilor O.U.G. nr.195/2002, iar ca măsură complementară polițiștii au reținut în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce 4 permise de conducere și au retras un certificat de înmatriculare.

În cadrul filtrelor rutiere instituite, au fost testați cu aparatul etilotest 65 de șoferi și cu aparatul drugtest 3 dintre aceștia.

Tot ieri, în intervalul orar 09:30-12:30, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Brăila și ai Poliției Locale Brăila au acționat în sistem integrat, pentur prevenirea faptelor antisociale în zona piețelor și a centrelor comerciale de pe raza munciipiului și a faptelor săvârșite cu violență.

În acest context au fost legitimate 107 persoane, au fost controlate peste 45 de vehicule, fiind testați cu aparatul etilotest și drugtest 41 de șoferi.

Au fost aplicate și 18 sancțiuni contravenționale, în valoare de 7.260 de lei, pentru nerespectarea prevederilor O.U.G. nr.195/2002 și Legii nr. 61/1991, iar ca măsură complementară polițiștii au reținut în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce un permis de conducere și au retras un certificat de înmatriculare.

 

Autor Mihai Vintilă 03 Iulie 2023, 21:37 Fapt divers
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii