Marțea rea a faptelor ilicite

De IPJ Braila 29 Noiembrie 2017, 15:36 Fapt divers

În ziua de 28 noiembrie poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Brăila, sprijiniţi de jandarmi, au acţionat, pe raza judeţului Brăila, pe linia respectării prevederilor legale privind ordinea şi linistea publică, actele de comerţ şi circulatia pe drumurile publice.

Poliţiştii au efectuat şi 10 percheziţii domiciliare, fiind conduse la sediul poliţiei şase persoane.

Cu acestă ocazie, au fost depistate 7 plase de psecuit monofilament iteryise la deţinere, la locuinţa unui bărbat, în vârstă de 27, din comuna Tichileşti, şi 23 de pachete de ţigări de provenienţă duty-free, la un tânăr de 27 de ani, pe numele celor doi fiind întocmite dosare penale, iar bunurile au fost confiscate de poliţişti în vederea continuării cercetărilor.

Pe timpul activităţilor au fost verificate 34 de unităţi comerciale, legitimate 69 de persoane şi oprite în trafic 46 de autovehicule, fiind testaţi cu aparatul etilotest 10 şoferi.

De asemenea, poliţiştii au aplicat 20 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 9 au fost pentru încălcarea prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, două conform Legii 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, 7 la Legea 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor şi protecţia persoanelor, şi două la alt act normativ.

 

Autor IPJ Braila 29 Noiembrie 2017, 15:36 Fapt divers
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii