Jandarmeria Brăila | Va asigura ordinea la competițiile sportive din weekend

De IJJ Braila 18 Martie 2022, 15:59 Fapt divers

Efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Brăila vor fi prezente în proximitatea locurilor de desfășurare a mai multor competiții sportive programate pentru acest weekend. Prezența colegilor noștri la aceste evenimente este destinată, în primul rând, prevenirii oricăror incidente și combaterii faptelor antisociale ce s-ar putea produce în apropierea zonelor ce „găzduiesc” evenimentele sportive.

Astfel, sâmbătă, 19 martie a.c., jandarmii vor asigura măsurile de ordine publică la cele două meciuri de fotbal din cadrul Ligii a II-a și a III-a, respectiv dintre echipele AFC Dacia Unirea Brăila și FC Metaloglobus București (Stadionul Municipal) și dintre echipele CS Viitorul Ianca și Sporting Liești (stadionul Plopu). De asemenea, vom fi prezenți la meciul de volei dintre echipele ACS Sport Plus Brăila și CSM Focșani, care se va disputa în Sala Carantina din municipiu.

Duminică, 20 martie a.c., colegii noștri vor asigura măsurile de ordine publică la meciul de handbal feminin din cadrul Ligii Florilor, dintre echipele HC Dunărea Brăila și SCM Râmnicu Vâlcea, care se va desfășura la Sala Polivalentă.

În aceste misiuni, vom avea alături echipaje din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brăila, Inspectoratului pentru Situații de Urgență Brăila și Poliției Locale.

 

Autor IJJ Braila 18 Martie 2022, 15:59 Fapt divers
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii