Brăila | Două acțiuni soldate cu 157 de sancțiuni contravenționale

De IPJ Braila 22 Septembrie 2023, 19:14 Fapt divers

PoliÅ£iÅŸtii brăileni au acÈ›ionat în ziua de joi, 21 septembrie 2023, în cadrul acÈ›iunii BLOCADA precum È™i a activităților desfășurate în cadrul Proiectului ROADPOL Safety Days.S-au executat 14 acÈ›iuni pentru prevenirea È™i descurajarea faptelor comise cu violență, a situaÈ›iilor de risc È™i pentru combaterea consumului de droguri È™i reducerea numărului de accidente rutiere.

AcÈ›iunile au urmărit conÅŸtientizarea conducătorilor auto cu privire la riscul implicării în evenimente rutiere, pe fondul consumului de băuturi alcoolice sau substanÈ›e interzise, subiectele abordate fiind legislaÈ›ia incidentă domeniului, aspectele medicale, psihologice È™i sociale ale consumului.
AcÈ›iunile desfășurate au fost menite să identifice È™i să abordeze în mod eficient orice potenÈ›ială ameninÈ›are pentru siguranÈ›a societății, intervenindu-se la 49 de evenimente, 41 dintre acestea fiind sesizate prin apel SNUAU 112.

Pentru neregulile constatate, poliÈ›iÈ™tii au aplicat 157 de sancÈ›iuni contravenÈ›ionale, în valoare totală de 57.185 de lei, iar ca măsură complementară aceÈ™tia au reÈ›inut în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce 11 permise de conducere È™i 7 certificate de înmatriculare.

În cadrul acÈ›iunilor au fost legitimaÈ›i cetățenii, fiind informaÈ›i cu privire la riscurile consumului de droguri È™i consecinÈ›ele unui comportament agresiv È™i controlate autovehiculele oprite.

 

Autor IPJ Braila 22 Septembrie 2023, 19:14 Fapt divers
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii