Braila | patru șoferi cercetați penal pentru fals în înscrisuri sub semnătură privată și uz de fals

De IJJ Braila 16 Aprilie 2020, 14:22 Fapt divers

Marti 14 aprilie, polițiștii brăileni i-au identificat în trafic pe patru șoferi, cu vârste cuprinse între 40 și 48 de ani, din județele Galați și Brăila, în timp ce se deplasau cu autoturismele pe raza județului Brăila.

Aceștia le-au înmânat polițiștilor adeverințe de angajator, emise de către administratorii unor societăți din municipiile Galați și Brăila, din care rezulta că sunt angajați ai acestora.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că bărbații în cauză nu figurează ca angajați ai societăților respective.

În toate cele 4 cauze polițiștii au întocmit dosare penale și continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de fals în înscrisuri sub semnătură privată și uz de fals.

De asemenea, în unul dintre cazuri, în autoturism au fost depistați și trei pasageri, care erau transportați în regim de taxi.

S-a constat că aceștia nu dețin niciun document care să le justifice deplasarea, motiv pentru care au fost sancționați contravențional cu amendă, în valoare de 2.000 de lei fiecare, conform O.M. nr.3/2020, pentru încălcarea restricțiilor de circulație.

 

 

Autor IJJ Braila 16 Aprilie 2020, 14:22 Fapt divers
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii