Brăila | la grătar pe stradă!

De IPJ Braila 03 Aprilie 2020, 17:14 Fapt divers

Joi 2 aprilie 2020, în jurul orei 18:00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Brăila au depistat un grup de 5 persoane, cu vârste cuprinse între 23 și 49 de ani, care tulbura liniștea și ordinea publică, ascultând muzică la intensitate mare în timp ce faceau grătar chiar în mijlocul unei străzi din municipiu.

Întrucât aceștia nu s-au supus solicitărilor polițiștilor de a-și înceta activitatea, au fost încătușați și controlați corporal sumar, conform procedurilor.

Cu această ocazie, asupra unui tânăr de 23 de ani, din Brăila, a fost găsit un cuțit tip briceag, în lungime totală de 27 de cm și lama de 12 cm, care îl purta în buzunarul pantalonilor.

Aceștia au fost conduși la sediul poliției, unde au fost sancționați contravențional cu amenzi pentru nerespectarea prevederilor Ordonanței Militare nr.3/2020, Legea 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, și Legea 54/2012 privind desfășurarea activităților de picnic.

Totodată, pe numele tânărului de 23 de ani, polițștii au întocmit și dosar penal, în cauză continuându-se cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de port sau folosire fără drept de obiecte periculoase.

 

 

Autor IPJ Braila 03 Aprilie 2020, 17:14 Fapt divers
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii