Arestat preventiv pentru viol. Făptașul a încercat să fugă în Germania

De Frimu Ghinea 19 Decembrie 2022, 19:37 Fapt divers

Joi 15 decembrie 2022, în jurul orei 8, polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Brăila au fost sesizați cu privire la faptul că o femeie, în vârstă de 72 de ani, din sat Lacu-Sărat, ar fi fost violată.

Din primele cercetări, a rezultat faptul că în noaptea de 14 spre 15 decembrie 2022, un bărbat, în vârstă de 32 de ani, din sat Lacu-Sărat, ar fi pătruns fără drept în locuința femeii, unde, prin constrângere, ar fi întreținut un raport sexual cu aceasta.

La data de 17.12.2022, polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Brăila, în colaborare cu Poliția Municipiului Caransebeș l-au depistat pe bărbatul în cauză, într-un mijloc de transport ce efectuează curse regulate către Germania pe raza județului Caraș-Severin, fiind condus la sediul poliției pentru audieri, în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de viol și violare de domiciliu.

Totodată, în urma probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore.

La data de 18.12.2022, instanța a admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila și a dispus față de bărbat măsura arestării preventive pentru 30 de zile, acesta fiind încarcerat în C.R.A.P. Brăila.

 

 

Autor Frimu Ghinea 19 Decembrie 2022, 19:37 Fapt divers
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii