ARESTAT PREVENTIV PENTRU TENTATIVĂ LA TÂLHĂRIE CALIFICATĂ

De IPJ Braila 01 Aprilie 2020, 17:57 Fapt divers

La data de 30 martie a.c., poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Brăila l-au identificat şi reţinut pe un brăilean, bănuit de comiterea infracţiunii de tentativă la tâlhărie calificată.

La data de 30.03.2020, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Brăila au fost sesizaţi de către o femeie, în vârstă de 46 de ani, din Brăila, cu privire la faptul că, în timp ce se afla pe o stradă din municipiu, un bărbat ar fi ameninţat-o cu un cuţit şi a încercat să-i sustragă telefonul mobil.
Poliţiştii s-au deplasat imediat la faţa locului unde l-au depistat şi identificat pe un tânăr, în vârstă de 30 de ani, din Brăila, acesta fiind condus la sediul poliţiei în vederea continuării cercetărilor.

Pe numele brăileanului a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la tâlhărie calificată, totodată, acesta fiind şi sacţionat contravenţional cu amendă, în valoare de 5.000 de lei conform O.M. nr.3/2020.

Poliţiştii l-au reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de ieri, acesta a fost prezentat instanţei, aceasta dispunând măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile.

Tânărul a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

 

Autor IPJ Braila 01 Aprilie 2020, 17:57 Fapt divers
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii