43 de polițiști brăileni au participat la o actiune de prevenire a evenimentelor rutiere

De IPJ Braila 25 Mai 2017, 08:41 Fapt divers

La data de 23 mai a.c., în intervalul orar 07:00-10:00, Direcția Rutieră a coordonat o acțiune la nivel național pentru prevenirea evenimentelor rutiere produse pe fondul neacordării priorităţii de trecere pietonilor aflați în traversarea regulamentară a drumului public.

De asemenea, după acest interval orar, pe parcursul întregii zile, polițiștii brăileni au acționat pentru depistarea și sancționarea șoferilor care nu acordă prioritate de trecere vehiculelor care au acest drept.

La acțiunile organizate au participat 43 de polițiști brăileni, dintre care 34 din cadrul structurilor poliției rutiere.

În urma activităților desfășurate, au fost aplicate 104 sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea regulilor de circulație, 12 dintre acestea fiind pentru neacordarea priorităţii de trecere pietonilor aflați în traversarea regulamentară a drumului public și 4 pentru neacordarea priorităţii de trecere vehiculelor care au acest drept.

Totodată, polițiștii au reținut 19 permise de conducere pentru nerespectarea altor norme rutiere.

În cadrul acțiunilor efectuate, polițiștii brăileni au constatat 2 infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice.

Polițiștii continuă acțiunile pentru siguranța traficului rutier și prevenirea evenimentelor negative în trafic și în perioada următoare.   

 

 

 

Autor IPJ Braila 25 Mai 2017, 08:41 Fapt divers
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii