Încă 3 tâlhari identificaţi de poliţişti

De IPJ Braila 11 Iulie 2012, 20:12 Fapt divers
În ziua de 6 iulie a.c., brăileanca C.M. (44 de ani) a reclamat la Poliţie că, în timp ce se deplasa pe strada Şcolilor, la intersecţia cu Bulevardul Dorobanţilor, un tânăr necunoscut i-a smuls lănţişorul de la gât şi a fugit printre blocuri. Prejudiciul cauzat este în valoare de 840 de lei.
   
Poliţişti de la Biroul de Investigaţii Criminale- linia de muncă Violenţă  au demarat imediat cercetările şi verificările în zonă şi ieri l-au identificat pe principalul suspect al săvârşirii infracţiunii de tâlhărie, M.C. (19 ani), din comuna Viziru.
   
Acesta a fost condus la sediul Poliţiei Municipiului Brăila pentru cercetări, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie, şi s-a stabilit că, la comiterea faptei a fost însoţit de B.I. (18 ani), din comuna Viziru, şi S.D. (15 ani), din municipiu, acţionând după o înţelegere prealabilă, iar lănţişorul sustras a fost vândut contra sumei de 580 lei, banii fiind împărţiţi între ei.
   
M.C. a fost reţinut pe ordonanţă, pentru 24 de ore, şi încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J.Brăila, urmând să fie prezentat Judecătoriei Brăila cu propunere de arestare preventivă, aceeaşi propunere urmând a fi făcută, în lipsă, şi faţă de B.I., pentru care se continuă activităţile de căutare, întrucât lipseşte de la domiciliu din data de 8 iulie a.c., iar S.D. va fi cercetat în stare de libertate.

 

Autor IPJ Braila 11 Iulie 2012, 20:12 Fapt divers
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate