MAE: Informare calatorie Republica Elena - Condiţii meteorologice nefavorabile

De Redactia 07 Februarie 2015, 20:05 Externe

Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români, care se află sau se deplasează pe teritoriul Republicii Elene, cu privire la faptul că Serviciul Național de Meteorologie din acest stat a emis, pentru intervalul 8 - 10 februarie 2015, o avertizare de condiţii meteorologice nefavorabile.

Astfel, se vor înregistra ninsori în toate zonele de munte și de deal, dar și în zonele de câmpie din estul țării. În zona nordică a Republicii Elene, vântul va sufla cu o intensitate de 8 și 9 grade pe scara Beaufort şi, temporar, de 10 grade pe scara Beaufort, în Marea Egee.

Temperatura va scădea semnificativ (8-10 grade C), înregistrându-se ploi puternice locale și furtuni, în principal în zonele marine și de coastă din estul și sudul Republicii Elene.

MAE recomandă cetățenilor români, care doresc să se deplaseze sau să tranziteze Republica Elenă, să consulte pagina de internet http://www.mae.ro, pentru informaţii actualizate.

Totodată, Ministerul Afacerilor Externe reiterează recomandările de a fi consultate informaţiile furnizate prin intermediul aplicaţiei pentru telefonul mobil, „Călătoreşte în siguranţă” şi serviciului de alertă prin SMS, aferent campaniei de informare „Un SMS îţi poate salva viaţa!”.

 

Autor Redactia 07 Februarie 2015, 20:05 Externe
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii