Vicepresedintele CE Neelie Kroes în vizită în România

De Alexandrina Iordache 30 Octombrie 2013, 11:53 Euro
Neelie Kroes, vicepresedinte al Comisiei Europene, responsabil pentru Agenda Digitală, va efectua o vizită oficială în România în data de 30 octombrie 2013. În timpul vizitei de la Bucuresti,  se va întâlni cu primul-ministru Victor Ponta si cu ministrul societătii informationale Dan Nica.

Ea se va întâlni si discuta, de asemenea, atât cu reprezentanti ai actorilor importanti din sectorul TIC din România, cât si cu tinerii antreprenori, femeile de vază din domeniu si reprezentantii companiilor de tip start-up.

Neelie Kroes va participa la conferinta Biblionet pe tema "Comunitătilor viitorului/Future Communities" pentru a discuta modalitătile în care Agenda Digitală poate sprijini cetătenii si firmele românesti în a obtine maximum de beneficii din utilizarea tehnologiilor digitale în contextul unei cresteri economice inteligente, durabile si favorabile incluziunii.

Comisarul european responsabil pentru Agenda Digitală va vizita si expozitia organizată în cadrul evenimentului, expozitie ce aduce în prim plan companiile de top din România care desfăsoară proiecte emblematice în ceea ce priveste punerea în practică a diferitilor piloni ai Agendei Digitale în România.

 

Autor Alexandrina Iordache 30 Octombrie 2013, 11:53 Euro
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Litera 13  carti pdf gratis

 

 

Publicitate