Sesiunea de informare organizata de Centrul Europe Direct Braila, Jurnalisti pentru Europa

De Alexandrina Iordache 24 Mai 2013, 20:56 Euro

La sediul Universitatii „Constantin Brancoveanu” din Braila, in organizarea Asociatiei  „Centrul de Informare si Documentare pentru Integrare Europeana si Dezvoltare Durabila” Braila, prin Centrul Europe Direct Braila, s-a desfasurat vineri, 24 mai 2013, incepand cu ora 14,30, evenimentul intitulat  „Jurnalisti pentru Europa”.

Evenimentul, o sesiune de informare, pentru jurnalistii din Braila si studentii la jurnalism, comunicare si administratie publica din cadrul Universitatii "Constantin Brancoveanu", cu privire la sursele de informare europene, modalitatile de accesare a acestora, serviciile de informare si asistenta ale Uniunii Europene, drepturile cetatenilor europeni, a fost un succes.

Intr-o atmosfera destinsa, de lucru, organizatorii si invitatii acestora au prezentat, cu profesionalism, informari clare, concise, la obiect. La intalnire au participat si trei voluntari SEV din Germania, Portugalia si Franta gazduiti de Centrul de tineret TINKLUB Braila, presedinte Gabriel Eduard Niculita care a facut o prezentare a oportunitatilor de voluntariat pentru tineret prin Servicul European de Voluntariat.

Cu aceasta ocazie a fost lansat concursul "Europa pe intelesul tuturor”, competitie dedicata jurnalistilor si studentilor la jurnalism, comunicare si administratie publica, subiect care va face obiectul unui articol separat.

Evenimentul s-a incheiat cu acordarea Diplomei pentru multiplicarea in mass-media a informatiilor cu tematica europeana furnizate de Asociatia CIDIEDD Braila, in cadrul proiectului Centru de Informare Europe Direct Braila, finantat de Comisia Europeana.

Jurnalistii locali si studentii la jurnalism care au participat, prin articolele lor, la multiplicarea informatiei europene au primit aceasta diploma, printre ei numarandu-se si ziarul INFOEST.


 

Autor Alexandrina Iordache 24 Mai 2013, 20:56 Euro
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii