Bursele Europene: Jurnaliști în Dialog - Seminarii dedicate jurnalistilor

De Redactia 16 Octombrie 2020, 11:58 Euro

Reprezentanța Comisiei Europene în România anunță deschiderea înscrierilor pentru ediția 2020 a programului „Bursele Europene: Jurnaliști în Dialog".

Programul se adresează ziariștilor din presa locală și regională - presă scrisă și online, radio, TV -, precum și bloggerilor și freelancerilor care sunt interesați să cunoască modul în care Uniunea Europeană influențează viața comunității locale în care își desfășoară activitatea.

Calendarul include patru seminare on-line pe teme europene / regiune. Acestea vor avea loc în trei regiuni (Transilvania, Moldova, Muntenia), prin intermediul platformei Microsoft Teams, în perioada 29 septembrie - 5 noiembrie 2020.

Tot ce trebuie să faceți pentru a vă înscrie în acest program este să vă depuneți CV-ul și cel puțin un articol, analiză ori reportaj în care ați abordat tematica europeană, redactat și publicat în anul 2020, la adresa: stefan.josan@freedomhouse.ro.

Vă rugăm să menționați drept subiect al email-ului: Înscriere [prenume] [nume] BEJD 2020.

Link: https://ec.europa.eu/romania/events/20200918_seminare_online_BEJD2020_ro?fbclid=IwAR0A-9tuySKY6P3cF-EAaV2jPC6QTKSi9e3RteeBvE3BSmJ3IjrcyAdX5jk

Echipa Centrului EUROPE DIRECT Brăila

 

Autor Redactia 16 Octombrie 2020, 11:58 Euro
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii