SMET 2013: Forumul International pentru Industria Solara Termica

De Mihai Vintilă 14 Noiembrie 2012, 16:25 Energie Verde
SMET 2013 va avea loc in data de 29 Ianuarie 2013 in Berlin,pentru a patra oara. Evenimentul a evoluat in Europa ca lider al conferintelor internationale din sectorul termic solar. Evenimentul de o zi ofera o introspectie unica in evolutiile cele mai recente ale industriei, atat in ceea ce priveste noile tehnologii de absorbtie cat si strategii de reducere a costurilor sau materiale noi.Conferinta este platforma ideala pentru a aduce impreuna expertii tehnici cheie ai industriei termice solare.

Peste 160 de factori de decizie din intreaga lume sunt asteptati sa participe - printre altii, specialisti in automatizari si tehnologie de productie, furnizori de materiale si producatori de panouri solare, colectoare  si boilere.
 
In 2013 SMET  va adresa urmatoarea intrebare cheie cu care se confrunta industria: Cum va arata piata si cum va arata tehnologia in anul 2020? Metal sau polimer - ce material va domina sectorul termal solar pe termen lung? De asemenea: cum putem securiza investitiile pentru a creste in continuare segmentul aplicatiilor pe scara larga? Experti proeminenti din domeniul sistemelor solare termice vor discuta despre piata si tehnologia sectorului.
 
In sesiunea dedicata rezervoarelor de stocare, SMET va oferi o recapitulare exclusiva a rezultatelor studiului international realizat intre 300 de producatori de rezervoare solare. Un alt punct de interes al acestei sesiuni il va constitui discutia despre regulile UE referitoare la emailarea rezervoarelor de stocare si consecintele acestora asupra industriei.
 
Inregistrarea on-line: ( link-ul http://www.solarpraxis.de/en/conferences/smethermal-2013/registration-fees/ ) este deschisa acum pe site-ul organizatorilor de conferinte: inregistrarea pe Early Bird inainde de data de 07 decembrie 2012 duce la o reducere de 20%. Membrii ESTIF vor
beneficia de o reducere suplimentara.

 

Autor Mihai Vintilă 14 Noiembrie 2012, 16:25 Energie Verde
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate